Header ♡

Header ♡

måndag 21 oktober 2013

Tourn?

HeyGuys!
Nu tänkte jag ta och berätta lite grejer för er, jag har gått med i en sida som heter Tourn.se med min blogg, Tourn är en tjänst för bloggar som vill hitta företag att samarbeta med.
På Tourn kan du hitta massor av företag som vill bli en sponsor till bloggar, och då sponsra bloggarna med gratis produkter till produktrecensioner och bloggtävlingar.
För att hitta en sponsor för en gratis produkt eller en bloggtävling så behöver du bara registrera dig helt gratis här på Tourn och sedan anmäla dig till de produkter som du önskar att bli sponrad med.
Företaget går sedan igenom din blogg och din anmälan för att se om de vill bli din sponsor. Om de tycker att din blogg passar deras företag bra så väljer de i sådana fall att sponsra dig, och du får då antingen en produkt hemskickad eller en bloggtävling till din blogg.
Just nu håller dom på med en tävling där man kan vinna en iPad mini, den som skriver om Tourn och får flest läsare att gå in på deras hemsida fram tills slutet av tävlingen som är 20 December 2013 vinner.
Så gå och titta in och delta med din egen blogg om du har en!(: 


~KramInkkuh~

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar